Kinderboekenweek 2021 Worden wat je wil!

Van 6-17 oktober 2021 is het kinderboekenweek. Dat is natuurlijk een uitgelezen kans om op school centraal te stellen hoe leuk lezen kan zijn.

Op woensdag hebben we de kinderboekenweek geopend op OBS Servatius. De kinderen kwamen verkleed naar school in de kleren die bij het beroep horen van wat ze willen worden. Er kwamen hele diverse beroepen voorbij.
Juf Mariëlle las uit het prentenboek 'Als ik later groot ben' van Quinten Gréban voor en daarna hebben de juffen kleding uitgekozen uit de onzichtbare verkleedkist.

Op donderdag brachten alle groepen een bezoek aan de bibliotheek in Valkenswaard. Dit is bij uitstek de plek om geweldige boeken te vinden. Er zijn diverse activiteiten gedaan en het was een groot succes.

Ook in de klassen gaan we aan de slag met het thema en zullen natuurlijk allerlei boeken in de kijker staan.